Tarot Wijsheid

Welkom bij Tarot Wijsheid: Een Jaar van Zelfontdekking en Magie!

Lieve Ziel,

Welkom in mijn betoverende wereld van archetypische tarot en soulful living! Ik ben Isabelle, jouw gids en metgezel tijdens dit betekenisvolle jaar van ontdekking in Tarot Wijsheid.

Samen met mijn gezin, mijn grootste dierbaren, omarm ik de rijkdom van slow living te midden van de natuur en de uitgestrekte zee hier in Spanje. Mijn reis begon als een zoektocht naar betekenis en zelfontdekking, en zo werd archetypische tarot mijn passie.

Naast het delen van mijn liefde voor de tarot, ben ik betrokken bij sjamanistische healings en akasha readings. Samen met mijn man beheer ik een crystal webshop, waar we de energie van kristallen omarmen en delen met anderen. Voor mij is energie van onschatbare waarde, en daarom is deze cursus ontworpen om te worden verspreid over een jaar. Elke maand zal ik een nieuwe module vrijgeven, niet alleen om stapsgewijs door de kaarten te gaan, maar ook om in het moment te kunnen zijn, alles te voelen en te ervaren.

Deze cursus is meer dan alleen leren; het is een reis naar het hart van zelfontdekking en een diepere verbinding met de tarot en je eigen ziel. Laten we samen de diepten van de tarot verkennen, onze zielen voeden en de magie van zelfontdekking omarmen. Ik kijk ernaar uit om deze reis met jou te maken, waar groei, inzicht en betekenisvolle transformatie op ons wachten.

Bereid je voor op een betekenisvolle ontdekkingsreis door de betoverende wereld van de tarot! Welkom bij Tarot Wijsheid, een exclusieve jaaropleiding bestaande uit twaalf modules. Hier ontsluieren we niet alleen de mysteriën van de kaarten, maar bieden we tevens een diepgaand pad naar zelfontdekking en een groei die de ziel vervult.

De deuren openen zich naar een reis vol wijsheid, waar we niet alleen de tarot verkennen, maar ook de rijke lagen van ons innerlijke zelf onthullen. Tarot Wijsheid nodigt je uit om de kaarten te zien als meer dan slechts symbolen, maar als poorten naar jouw persoonlijke ontwikkeling en een verrijkte connectie met je eigen ziel.

Dus, ben je klaar om de betekenis achter de kaarten te doorgronden en tegelijkertijd jezelf op een dieper niveau te ontdekken? Schrijf je in voor Tarot Wijsheid en omarm een jaar van groei, inzicht en een soulvolle reis naar het hart van de tarot.

Duik diep in de betoverende wereld van de tarot met Tarot Wijsheid. Hier gaan we verder dan de conventionele kaart-voor-kaart uitleg. Elke maand ontrafelen we de diepere betekenissen van de kaarten, met een focus op diepgang, psychologie, mystiek, mythologie en het archetypische rijk. Niet alleen zul je de kaarten begrijpen, maar je zult ze ook ervaren als poorten naar jouw persoonlijke Sacred reis van individuatie.

Ontwikkel zelfvertrouwen en lees de kaarten met gratie. In Tarot Wijsheid vergroten we niet alleen jouw kennis, maar cultiveren we ook jouw zelfvertrouwen en vaardigheden in het lezen van kaarten. Vorm een persoonlijke tarotfilosofie en navigeer soepel door het archetypische web, waar symbolen niet langer intimideren maar je uitnodigen tot een diepere omhelzing van je psyche.

Doelen van de cursus:

  • Beheersing van de fundamenten van dieptepsychologie en de psyche.
  • Meesterschap van een archetypisch begrip van elke tarotkaart.
  • Ontwikkeling van een persoonlijke tarotfilosofie als leidraad voor jouw psychospirituele reis.
  • Zelfvertrouwen en flow in het archetypisch lezen, zowel voor jezelf als anderen.
  • Verdiep je kennis van mystiek, mythologie, filosofie en andere esoterische denkwijzen voor een verrijkte symbolische geletterdheid.

De leveringsstructuur van Tarot Wijsheid omvat maandelijkse modules, een tijd voor zelfstudie en toepassing tussen de modules, en maandelijkse werkboeken voor persoonlijke notities en inzichten. Deze cursus is jouw reis van zelfontdekking, wijsheid en betekenisvolle transformatie. Schrijf je in en laat de magie beginnen! Ik kijk ernaar uit om samen met jou te groeien en te bloeien.

Course Instructor

Isabelle Isabelle Author

Module 5: vervolg van de Hofkaarten