Boek je gratis gesprek van 30 minuten met Isabelle

Welkom bij Atmaan, mijn naam is Isabelle. Ik ben hier om je te helpen bij het overwinnen van trauma’s uit het verleden en het creëren van een leven vol welzijn en persoonlijke groei.

Boek nu jouw gratis gesprek van 30 minuten met mij en ontdek hoe ik je kan ondersteunen op jouw reis. Tijdens ons gesprek zullen we samen jouw huidige situatie bespreken en kijken naar manieren om trauma’s uit het verleden op te lossen.

Als ervaren coach bied ik holistische inzichten, praktische tips en helderheid over wat je nu direct zou kunnen doen om verder te komen. Of je nu op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, emotionele genezing of simpelweg meer balans in je leven, ik ben er om je te helpen.

Het gesprek is volledig vrijblijvend en er zijn geen verplichtingen. Ik wil alleen maar dat jij je op je gemak voelt en de ondersteuning krijgt die je verdient. Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw gratis gesprek en neem de eerste stap op weg naar een leven vol welzijn en persoonlijke groei!

Ik kijk er naar uit om jou te zien!

Waarom zou je werken met Isabelle?

Ik ben Isabelle, een gecertificeerd Ayurvedisch therapeut en Sjamaan beoefenaar met meer dan 12 jaar ervaring. Ik ben gepassioneerd over het helpen van vrouwen om terug te keren naar hun innerlijke kracht en hun leven op een positieve manier te transformeren.

Ik ben er vast van overtuigd dat iedereen het potentieel heeft om zijn eigen leven te creëren en te beheersen, maar soms zijn we vastgelopen door ons verleden. Met mijn holistische benadering wil ik je helpen om je verleden te genezen en je aangeboren kracht terug te claimen.

Mijn coaching is gebaseerd op een combinatie van oude en moderne technieken, waaronder Ayurveda, Sjamanisme, Mindfulness en Psychologie. Hierdoor kan ik je unieke begeleiding bieden om je te ondersteunen bij jouw specifieke behoeften.

Ik ben toegewijd aan jouw persoonlijke groei en succes en ik ben er om je te begeleiden bij elke stap van jouw reis. Mijn missie is om je te helpen weer controle te krijgen over jouw eigen leven en echt een verschil te maken, zodat jij het leven kan leiden waar je altijd van hebt gedroomd.

Dus waarom zou je met mij willen werken? Omdat ik geloof dat je het potentieel hebt om te transformeren en ik ben hier om je te helpen jouw kracht te ontdekken en te gebruiken om jouw leven op een positieve manier te veranderen. Laten we samen aan de slag gaan en jouw transformatie in gang zetten!

Veel gestelde vragen

Het is mijn diepe overtuiging dat iedereen een gezond en vreugdevol leven verdient. Soms hebben we gewoon een klein zetje in de goede richting nodig. Beschouw dit als mijn geschenk. In dit consult kunnen we ook mogelijkheden bespreken om samen te werken. Uiteraard is er geen verplichting om verder te gaan. Toch krijg je verrassende inzichten en handige tips.

Er zijn veel manieren waarop ik je kan ondersteunen om je trauma uit het verleden te helen en weer in contact te komen met je kracht: 1:1 coaching, online cursussen en retreats. 

Het gesprek zal online via Zoom gebeuren.

Samen zullen we jouw huidige situatie beoordelen en ik zal je een aantal ideeën en instructies geven die je meteen in jouw leven kunt gebruiken.