BOEK JE PLEK VOOR HET SACRED WOMEN'S RETREAT IN SPANJE

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze Ashram. Vul dit formulier in alstublieft.

We zijn vereerd dat je deelneemt aan een retreat bij Atmaan en deze reis samen deelt!

Casa De Pachamama is een helende en magische plek in Spanje. Het is ons doel om je te begeleiden, je helpen zoeken naar de beste versie van jezelf.

Locatie: Casa De Pachamama, Vilanera 106, L’Escala, Spanje

Prijs:

Totaal bedrag: 899€

Transfer:

Het ophalen van de deelnemers zal plaatsvinden op de luchthaven van Gerona. We raden deelnemers aan om in de ochtend aan te komen, zodat u de eerste dag van retraite niet hoeft te missen.

Ons centrum ligt op 40 minuten rijden van de luchthaven.

Om te registreren:

Het is geheel jouw verantwoordelijkheid om eerlijk te zijn bij het invullen van dit formulier. Het screenen van mentale of fysieke gezondheidsproblemen is van vitaal belang voor jouw welzijn, vanwege de mogelijke interacties van planten met sommige gezondheidsproblemen.

  1. Vul het aanmeldformulier in. Hierna ontvang je van ons een intake formulier.
  2. Dien de intake in en ons intake-ondersteuningsteam stuurt jou na goedkeuring de betalingsgegevens en bevestigt uw registratie per e-mail.
Mijn plekje reserveren

Door het invullen van dit medische intakeformulier, neemt de deelnemer de volledige verantwoordelijkheid voor de verstrekte informatie. De deelnemer begrijpt dat het verstrekken van correcte en transparante informatie over zijn/haar werkelijke mentale en fysieke gezondheidssituatie van het grootste belang is en neemt de verantwoordelijkheid op zich om ons alle relevante details over zijn/haar gezondheidstoestand te verstrekken.

Belangrijk: Boek uw vluchten NIET voordat uw registratie en medisch intakeformulier zijn goedgekeurd. Uw inschrijving is pas bevestigd nadat u uw medische intakeformulier heeft ingevuld en ons intaketeam u heeft bevestigd. Als een retraite bij ons om welke medische reden dan ook niet geschikt wordt geacht, heeft u recht op volledige restitutie van de gedane aanbetaling.

Als je vragen hebt of verduidelijking wilt, neem dan gerust contact met ons op:

E-mail: isabelle@atmaan.be

Whatsapp: +32471460071