DO YOU REMEMBER WHO YOU ARE?

SACRED WOMAN

Mooie, magische vrouw,

Met trots vertel ik je over mijn jaartraining voor vrouwen:

Sacred Woman is gemaakt voor elke vrouw die op zoek is naar de échte verbinding met zichzelf. 

DOOR DEEL TE NEMEN AAN

Sacred Woman...

❂ Start je een psychologisch, spiritueel zelfonderzoek;

❂Je ontdekt waar meer ruimte is voor groei, heling, ontspanning, speelsheid, genot en zelfliefde;

❂ Je vergaart kennis & tools  om te verbinden met alle lagen van jouw vrouw-zijn;

❂ Je leert anders omgaan met je lichaam, emoties en menselijke ervaringen;

❂ Je leert op diepere niveaus verbinden met jouw persoonlijke levensenergie;

❂ Je leert hoe je trauma, blokkade en emotie kunt gebruiken om dieper te ervaren en levenslessen te integreren; 

❂ Je raakt geïnspireerd, nodigt rituelen uit in je leven en doet ontdekkingen over jouw Sacred Woman;

❂ Je ervaart de kracht van vrouwelijke energie en sisterhood in een besloten tribe met gelijkgestemde prachtvrouwen.

Jij bent hier.
Als mens, als vrouw, ben jij geboren, hier op Aarde.


Vraag je je wel eens waarom je hier bent? Wat je hier eigenlijk kwam doen?  

Ik geloof dat we hier allemaal zijn met een reden. We zijn hier allemaal met onze eigen, unieke redenen, maar wat we allemaal met elkaar gemeen hebben is dat we mogen leren, ervaren en groeien als mens. Dat we mogen helen van onze trauma’s en onsZelf mogen terugvinden. 

Op dit pad van heling en de reis naar binnen zullen we ons langzamerhand steeds meer gaan herinneren wie we zijn. Gewoon omdat we diep van binnen alles al weten. We zijn verbonden met al onze voormoeders en vaders. We zijn verbonden met Pachamama,  alle elementen en de rijke geschiedenis van ons aardse bestaan. We zijn verbonden met de Bron van al het leven. We zijn verbonden met de Godin.

ONS LICHAAM SLAAT VANALLES OP, NAAST TRAUMA OOK WIJSHEID. DOOR CONTACT TE MAKEN MET ONS INNERLIJKE ZELF GAAN WE ONS TERUG HERINNEREN WAT HET BETEKENT OM VROUW TE ZIJN.
ARE YOU READY TO FULLY DIVE IN? ARE YOU READY TO PEEL OFF ALL THE LAYERS? ARE YOU READY TO REMEMBER WHAT IT MEANS TO BE A SACRED WOMAN?
Integratie

Jaartraining

Sacred Woman bestaat uit 2 delen met 7 modules waar je gedurende één jaar toegang tot krijgt. Elke module bevat lezingen, reflectievragen, challenges, praktische tools en oefening rondom de thema’s van die module.

De modules zijn zo opgezet dat je ze in een maand kunt doorlopen. Ook raad ik aan om af en toe pauzes in te lassen. Deze opzet en het feit dat je een jaar toegang hebt tot alle content biedt jou de gelegenheid om:

❂ De échte committent aan te gaan met jezelf en jouw proces;

❂ Om niet alleen enorm veel kennis te vergaren, maar die kennis, tools en oefeningen ook daadwerkelijk te integreren in jouw (dagelijkse) leven;

❂ Zelfstandig te werken en alles in je eigen tempo en op je eigen manier te ondernemen. 

Tribe

Sisterhood

Optioneel is er interactie met de andere vrouwen. Binnen het online speelveld sta je met elkaar in verbinding om ervaringen te delen of samen te werken.

We komen samen met de vrouwen van de tribe door middel van live calls via Zoom.  Deze calls zijn bedoeld voor verdieping van de thema’s, reflectie van jullie persoonlijke stukken, het delen van ervaringen, stellen van vragen, samen beoefenen en directe coaching van mij.

Een Opening~ en Closing Ceremonie met de vrouwen waar jij deze herinneringsreis mee start en mee afsluit.

Sister Tribe Meetings zijn gevuld met vrouwen die al langer aan het programma deelnemen en met vrouwen die net instappen. Net zoals in vrouwencirkels uit de mythen leren de oudere (wijzere) vrouwen de jongere vrouwen over spiritualiteit en vrouw-zijn, door eigen ervaringen te delen. 

De Online Vrouwencirkels bieden verdieping op 4 specifieke thema’s die aansluiten op de inhoud van de Sacred Woman jaaertraining. Deze cirkels vinden om de 2 weken plaats en je kunt altijd aansluiten.  

IT'S TIME TO REMEMBER YOUR SACRED NATURE

Wat kun je verwachten?

Dit programma is bedoeld ter ondersteuning van een psychologisch, spiritueel zelfonderzoek. Een onderzoek naar binnenin: naar jouw hart, ervaringen, trauma’s, de relatie met jouw lichaam, intuïtie, inner wijsheid en kracht, onze energie, emoties, seksualiteit.

Je gaat op onderzoek naar de verbinding die jij hebt met jezelf – om te ontdekken waar ruimte is voor groei, heling, ontspanning, expansie, speelsheid, meer genot en meer zelfliefde. Ik geloof er heilig in dat er in elk mens, elke vrouw, ruimte is voor groei en heling. We kunnen onszelf, onze gedachtenpatronen, schaduwkanten en conditioneringen op een dieper niveau leren kennen, zodat we onszelf beter gaan begrijpen. We kunnen overtuigingen ombuigen, gedachten- en gedragspatronen aanpassen en onszelf leren accepteren en liefhebben op een spiritueel niveau. We kunnen echte verbindingen gaan maken met onze energiepunten (chakra’s) en hier mee werken. We kunnen leren om op een andere manier te gaan voelen, om te werken met onze levensenergie en dit in te zetten voor meer kracht, liefde en zelfverzekerdheid.

Dit programma is gebaseerd op wetenschappelijke kennis vanuit de (neuro)biologie en psychologie, en spirituele filosofieën.

Alles wat ik deel is ook gebaseerd op eigen ervaringen. Mijn persoonlijke pad  en spirituele ontdekkingstochten hebben me veel kennis en wijsheid gebracht. Ik zeg niet dat ik alles weet, ik ben ook maar een mens, dat valt en weer opstaat en leert van het leven. Wel ben ik dusdanig gepassioneerd om deze kennis over te dragen aan anderen, omdat ik er van overtuigd ben dat elke vrouw hier mee aan de slag zou moeten gaan. Dat het goed is voor elk individu en ook voor ons als collectief om onszelf beter te leren kennen. Om de verbindingen te maken tussen ons hoofd, hart en buik. Tussen body, mind en spirit. Onszelf op zielsniveau te omarmen, trauma’s te verwerken van onszelf en al onze voormoeders.

Ik geloof dat we mogen helen van conditioneringen en dat we in sisterhood mogen opstaan met elkaar: voor meer zelfliefde en zingeving, meer vertrouwen, geluk en genot in het leven. Om weer de verbinding te voelen met  de natuur en met Pachamama. 

DO YOU REMEMBER WHO YOU ARE?

SACRED WOMAN

De modules

Sacred Woman bestaat uit twee delen. De eerste 4 modules staan in het teken van een groots zelfonderzoek en heling. We duiken in onszelf, ons leven en ons lichaam. We leren meer over onze cyclus en de energetische plekken in ons, die ons vrouw maken. We leren op een andere manier met onszelf verbinden door middel van spiritueel werk en het creëren van rituelen in ons leven. We duiken in onze eigen blokkades, angsten en negatieve geloofsovertuigingen. We leren te verbinden met onze Inner Godin en hoe we in samenwerking met haar kunnen helen van trauma, beperkt zelfoordeel en conditionering. 

In het tweede deel bewegen we ons door de volgende 3 modules en leren we van wijsheden uit de sjamanistische womb healing. We nemen alles mee dat we hebben geleerd en bewegen ons toe naar een volgend niveau. Het is tijd om onze seksualiteit te vieren, te eren en te omarmen, ons genot uit te breiden en te leren spelen met onze eigen sensuele energie. We maken contact met ons ware vrouw-zijn en nodigen genot uit in elk aspect van ons leven.

Door het jaar heen staan vier integratiemaanden gepland die je zelf kunt inzetten. In deze maanden kun je blijven oefenen en herhalen, maar vooral ook rust nemen en integreren.

Module 1

Energie & Ons Heilige Vrouwenlijf

Module 2

Rituelen & Spiritueel werk

Module 3

Zelfliefde & Onze Inner Goddess

Module 4

Trauma & Schaduwwerk

Module 5

Chakra’s & Emoties 

Module 6

Onze Womb

Module 7

Onze wilde natuur

IT'S TIME TO REMEMBER THE WISDOM OF YOUR BODY.

Hoe onderscheidt Remember zich van andere programma’s?

Kennis

Je krijgt enorm veel waardevolle informatie. Perfect voor als je graag meer wilt weten, meer wilt leren en snappen. Van onze rijke geschiedenis tot aan onze huidige tijd observeren we de wereld om ons heen, én de wereld IN ons. We leren over ons fysieke en ons energetische lijf, trauma, conditioneringen, chakra’s, emoties, seksuele energie, verbinding, visualisatie, manifestatie en nog veel meer. Alle kennis is gebaseerd op wetenschap, psychologie en eeuwenoude spirituele tradities.

Variatie

De kennis wordt aangeboden in verschillende vormen. Audiofragmenten waar je naar kunt luisteren zoals naar een podcast, documenten om te lezen en video’s om te bekijken. Alle content en lezingen worden gebracht in een warme en vrouwelijke stijl en variëren van creatieve uitdagingen en dagelijkse challenges. Psychologische deepdives tot samenwerkingen met andere sisters uit de tribe.

Spiriwiri

Met elkaar gaan we de grote thema’s van het leven onderzoeken. Spiritualiteit, werken met energie en andere topics waarvan jij misschien ooit dacht: Dit is veel te Spiriwiri voor mij! Maar we behandelen deze thema’s op de warme, nuchtere en toegankelijke manier die je van mij gewend bent. We worden bewuster, maar blijven ook met beiden benen op de grond staan. Naast heling, transformatie en serious business er is absoluut ruimte voor speelsheid, plezier en humor.

Mind & Body

We vergaren analyse en inzicht door middel van verdiepende vragen. Maar juist door ons lichaam in te zetten, komen we uit ons hoofd en alle verhalen, waardoor we kunnen ERVAREN wat er ligt opgeslagen in ons. Het is waardevol om mind en body op deze manier te combineren en daarmee de verschillende lagen van ons zijn te verkennen en onderzoeken. 

Integratie

We gaan VEEL doen en je gaat jezelf op allerlei fronten tegenkomen. Het is daarom van belang om vaak te pauzeren, te integeren en jouw proces te eren. Ook herhaling in dit programma is belangrijk. Want elke keer leren we iets nieuws, herinneren we weer een diepere laag en komen we tot nieuwe inzichten. Onze conditioneringen zitten zo diep, dat gaan we niet even ombuigen in een 7 weekse cursus.

Sacred Woman is opgezet zodat je de tijd kunt nemen om in het vrouwelijke te zakken: dat gaat over zachtheid, traagheid, geduld en diep voelen. Geduld in ons prachtige proces waar we mogen helen en groeien. We hebben daar niet voor niets een heel leven (of meerdere levens ;)) voor gekregen. 

Verbinding met jeZelf

In dit programma leer je te verbinden met jeZelf. Met een hoofdletter Z omdat alles dat we ooit hebben gezocht als mens, alle Goden en Godinnen die we buiten onszelf zochten, kunnen we vinden in ons Zelf. We are it.

Al de antwoorden, alle liefde, alle bevestiging, acceptatie, rust, diep genot en extase is al in ons aanwezig. We zijn al heel, we zijn al perfect. We mogen alleen leren hoe we ons door alle lagen heen kunnen bewegen. Lagen van trauma en conditionering. Collectieve afspraken en aangeleerd gedrag. Onze gedachten, gevoelens, trauma’s, triggers en patronen. Deze lagen hoeven we niet te negeren, daar willen we niet van af. We kunnen deze lagen leren eren en omarmen, zodat we kunnen helen en transformeren naar de versies van onsZelf die we willen zijn, die we ten diepste zijn. 

Je moet het zelf doen

Alle modules bestaan uit een aantal lezingen waarin uitleg wordt gegeven over de thematiek. Daarop aansluitend krijg je practices en challenges om mee aan de slag te gaan. 

Als je je aan de wekelijkse schema’s houdt die ik elke module adviseer, kun je er per week ongeveer 2 tot 3 uur voor uittrekken. Niet niks dus! 

Wat krijg je in de gehele jaartraining?

⍟ 7 Modules van een maand met lezingen, opdrachten, begeleide oefeningen en challenges;
⍟ 4 Integratiemaanden voor rust en herhaling;
⍟ Een Sister Tribe voor inspiratie, motivatie en contact met gelijkgestemden;
⍟ Korting op bijpassende producten;
⍟ Korting op 1:1 coaching/begeleiding;
⍟ Korting op real live retreats.

10 Online Coaching Calls:
⍟ Opening & Closing Ceremony;
⍟ 4 Online Sister Tribe Meetings;
⍟ 4 Online Vrouwencirkels met verdiepende thema’s;

 
IT'S TIME TO REMEMBER YOUR SACRED NATURE

Investering

Sacred Woman deel 1: €595,-
Sacred Woman deel 2:
€495,-

 Deel 1 bestaat uit vier modules, deel 2 uit 3 modules beide vol onderwerpen om je doorheen te werken ~ je hebt altijd een een jaar lang toegang tot deze content. 

Nadat je deel 1 hebt afgerond kun je ook deel 2 aanschaffen en alleen in die volgorde. Hoeveel tijd hier tussen zit, dat bepaal jij. 

Als je zeker weet dat je de hele jaartraining wilt doen krijg je korting op het programma. 

Remember deel 1 & 2 in één keer betalen: €890,-

1:1 begeleiding

Om dieper in te gaan op jouw persoonlijke stukken kun je naast het programma 1 op 1 coaching van mij ontvangen. Als Sacred Woman betaal je een unieke prijs voor mijn 1:1 op sessies, die je bij aanvang of gedurende het programma los kunt bijboeken. 

Geld is energie

Misschien voelt dit als veel geld, maar dit geld stop je in jezelf! Mijn zielsmissie is om deze basiskennis, praktische oefeningen en wijsheden te delen met zoveel mogelijk vrouwen. Zodat we samen groeien in ons bewustzijn, meer van onszelf leren houden, en leren helen van binnen uit. Zodat wij dit ook weer kunnen doorgeven aan onze omgeving, onze kinderen en hun kinderen. Zodat we bijdragen aan het collectief. 

Zie dit geld als een ruil die we maken in overgave en vertrouwen. Het geeft jou de kracht en de motivatie écht aan de slag te gaan met deze thema’s. Het geeft mij de moed en ondersteuning om in Casa de Pachamama te blijven investeren. Zodat ik groter kan groeien en zoveel mogelijk vrouwen kan bereiken. 
IK ONTVANG MET ONTZETTEND VEEL WAARDERING EN IN DANKBAARHEID.

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor elke vrouw. Van elke leeftijd, van elke kleur en van elke achtergrond en ook voor iedereen die zich identificeert als vrouw. Het enige dat ik van jou vraag is of je oprecht, toegewijd en eerlijk wilt zijn. Of je je kwetsbaar wilt opstellen en vanuit je hart kiest voor dit programma. Om te werken aan jezelf uit liefde voor jezelf en uit liefde voor jouw proces. 

Hulp nodig?

Mocht je aan alles voelen dat je dit programma en de coaching nodig hebt, maar je weet niet hoe je aan de financiële middelen moet komen… Neem dan contact met mij op en vertel me jouw verhaal. We kunnen altijd praten en we komen overal uit. 

Wat mij heeft geholpen in mijn grootste transformaties en wat jij ook kunt doen…

Blijf jezelf altijd onderzoeken en uitdagen. Je kunt ontzettend veel leren door uit je comfortzone te stappen en dingen te doen die je normaal niet zou doen.

Blijf altijd voor jezelf opdagen en beloof jezelf dat je de ALLERbeste versie van jezelf mag worden en dat je dit verdient!

⭒ Sta open voor het leven en neem je verantwoordelijkheid. Elke dag, elk moment, elke situatie, elk persoon in jouw leven kan jou iets leren. Het is wat jij er uit wilt halen, hoe jij het wilt zien. 

Ga kijken, echt kijken. Kijk naar je lichaam, naar alles dat zich aandient, naar je hoofd en denken, kijk naar je voelen, je ervaringen en naar alles om je heen;

Kies voor genot en plezier in alle lagen van je leven. Behandel je lichaam als een heilige tempel en respecteer jouw emoties & seksualtiet.

Vind de juiste balans tussen…. alles eigenlijk! Balans is het sleutelwoord en betekent voor iedereen weer wat anders. Op het gebied van voeding, je persoonlijke proces, je werk, je relatie(s), hoe je omgaat met wat dan ook… overal is ruimte voor de juiste balans tussen Yin en Yang.

Vanuit Liefde & Licht,

Isabelle