Losse coaching sessie

Betreed de eeuwenoude wijsheid & ervaar de kracht van sjamanisme.

Lieve ziel,

Welkom bij deze sjamanistische enkele sessie! Deze sessie biedt een veilige en vertrouwelijke ruimte voor krachtig, diepgaand en transformerend sjamanistisch werk. Het is perfect voor jou als je dieper wilt duiken in één specifiek onderwerp of al een concreet gebied hebt waar je aan wilt werken. Het gaat om jouw doel en jouw transformatie. Het is ook een geweldige manier om kennis te maken met sjamanistische coaching en te ontdekken of we perfect bij elkaar passen om samen te blijven werken.

atmaan tarot

Mogelijke gebieden en onderwerpen:

Shamanistische technieken: Ontdek je kracht- en chakra-dieren; ervaar shamanistische ademhaling of shamanistische reizen

Innerlijk kind en ego: Genees je innerlijk kind, maak je los van je ego, bevrijd verborgen trauma, overwin angst, activeer je zelfhelende krachten.

Spiritualiteit en vervulling: Herstel de verbinding met je ware zelf, verdiep je verbinding met het leven, open jezelf voor onvoorwaardelijke liefde en innerlijke vrijheid.

Potentieel en doel: Ontdek het pad van je hart en het doel van je ziel, verken je unieke gaven en uitdagingen, word magnetisch voor je dromen.

Zakelijkheid en leiderschap: Open jezelf voor succes en nieuwe mogelijkheden, treed binnen in de kracht die je in je draagt, word een authentieke en holistische leider van je leven en bedrijf.

Voel je vrij om contact met me op te nemen als je nog een ander onderwerp in gedachten hebt, en dan zullen we kijken of en hoe ik je kan helpen!

Hoe gaan we het doen:

  • Alle gesprekken zijn via Zoom of Whatsapp
  • Voorbespreking om te verduidelijken waar je momenteel staat en wat je wilt bereiken in onze sessie.
  • 2 x 45 minuten sjamanistische sessies met begeleide sjamanistische technieken die afhankelijk zijn van jouw individuele doel (1 x 90 minuten sessie is ook mogelijk).
  • Diepgaande huiswerkopdrachten voor integratie die je zullen helpen om op jouw reis voort te gaan.
  • Optioneel: 1 week Whatsapp-ondersteuning na onze sessies (voor verdere begeleiding, vragen of onderwerpen die kunnen opkomen).
atmaan tarot

Elke reis begint met een eerste stap. Beschouw dit als jouw uitnodiging.

  • Plan een gratis consultatie met mij in en we zullen elkaar ontmoeten voor een vrijblijvend en vertrouwelijk gesprek via Zoom of Whatsapp om open vragen te beantwoorden en te ontdekken of we goed bij elkaar passen. Gewoon twee zielen die een hart-tot-hartgesprek voeren.
  • Als alles in lijn is, beginnen we samen aan onze reis! Mocht je echter na ons gesprek besluiten niet met mij te willen werken, dan is geen verdere uitleg nodig. Hetzelfde geldt voor mij. Het is een risicovrije stap op weg naar een gelukkiger jij.