Sjamanistische Healing

The real Self, the Essence, the Soul

Sjamanisme

Sjamanisme is een oeroude genezingstraditie en een van de oudste spirituele praktijken ter wereld. Het gaat minstens 100.000 jaar terug en ontstond bij rondtrekkende jager-verzamelaargemeenschappen. Sjamanisme draait niet om dogma’s of een geloofssysteem – het is een manier van leven. Het is de oudste manier waarop mensen hebben gezocht naar genezing en verbinding met het leven als geheel.

Dit spirituele pad wordt beoefend op alle continenten en in veel culturen wordt sjamanistische kennis nog steeds levend gehouden en doorgegeven. Opvallend genoeg vertoont sjamanisme opmerkelijke overeenkomsten, zelfs tussen sjamanen die weinig tot geen contact met elkaar hebben gehad in verschillende delen van de wereld.

Het belangrijkste doel is altijd genezing en herverbinding geweest. Het draait er simpelweg om ons volledige potentieel als ziel te bereiken terwijl we op aarde wandelen. Sjamanisme is een Divine pad naar ons hart, zodat we ons kunnen herinneren wie we werkelijk zijn en waarom we hier zijn.

Er is een goede reden waarom sjamanistisch werk niet alleen op alle continenten is blijven voortbestaan, maar ook in veel culturen een ware wedergeboorte doormaakt. Sjamanistische methoden zijn duizenden jaren lang getest en bewezen in diverse culturen. Inheemse volkeren hebben sjamanistische genezing niet zo lang toegepast omdat ze niet beter wisten, maar omdat het werkt.

Eeuwenoude sjamanistische wijsheid...

Sjamanisme is door de geschiedenis heen vrijwel onveranderd gebleven, ongeacht de cultuur. Over duizenden jaren hebben onze inheemse voorouders over de hele wereld dezelfde onderliggende principes en technieken van sjamanistisch werk ontwikkeld. Deze methoden zijn praktisch, effectief en van generatie op generatie doorgegeven.

Omdat er geen enkel heilig geschrift is, kan echt sjamanisme niet worden geleerd uit boeken of cursussen. Historisch gezien wordt sjamanistische wijsheid mondeling overgedragen door ouderen, in de context van observatie en praktijk.

Diensten

1:1 Coaching

Deze mogelijkheid stelt je in staat om diep in je ware zelf te duiken, je unieke gaven en doel te verkennen. Betreed een 12 weken durende diepgaande en transformerende reis terug naar je ziel en je roeping.

Losse sessie

Ontdek de kracht van sjamanisme in een enkele sessie (2 x 45 minuten of 1 x 90 minuten). Deze mogelijkheid is perfect voor jou als je al een specifiek onderwerp hebt waar je aan wilt werken.

Sjamanistische Reiki

n onze sessies combineren we de helende energie van zowel Reiki als Sjamanistische Healing.

 

Als je meer informatie wilt over hoe we het beste kunnen samenwerken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen en samen zullen we ontdekken waar de reis ons naartoe leidt.

atmaan tarot

Elke reis begint met een eerste stap. Beschouw dit als jouw uitnodiging.

  • Plan een gratis consultatie met mij in en we zullen elkaar ontmoeten voor een vrijblijvend en vertrouwelijk gesprek via Zoom of Whatsapp om open vragen te beantwoorden en te ontdekken of we goed bij elkaar passen. Gewoon twee zielen die een hart-tot-hartgesprek voeren.
  • Als alles in lijn is, beginnen we samen aan onze reis! Mocht je echter na ons gesprek besluiten niet met mij te willen werken, dan is geen verdere uitleg nodig. Hetzelfde geldt voor mij. Het is een risicovrije stap op weg naar een gelukkiger jij.