1:1 Sjamanistische Coaching

Welkom bij mijn Sjamanistisch Zielsverdiepingsprogramma. Dit is een 12 weken durend 1-op-1 sjamanistisch coachingprogramma voor diepe gronding, innerlijke herverbinding en authentieke empowerment

Het is tijd om je leven met kracht te leiden - sterk, zelfverzekerd en gezond.

Lieve ziel. Je hoeft geen genoegen te nemen met een leven waarin je je verloren, overweldigd en angstig voelt. In het sjamanisme betekent kracht in essentie levenskracht. Als je levenskracht zwak is, ben je vatbaarder voor fysieke, mentale en emotionele ziektes. Het activeren van je innerlijke kracht is de basis voor het leiden van een sterk, zelfverzekerd en gezond leven.

Het Sjamanistische Krachtpad is een 12 weken durend sjamanistisch coachingprogramma .

Mijn doel is om jou te helpen stevige wortels te ontwikkelen, zodat je krachtig kunt groeien en een solide basis kunt leggen voor een succesvol, authentiek en vervullend leven.

Met hoeveel van deze uitdagingen worstel je?

Je voelt je losgekoppeld

Je voelt je losgekoppeld van je ziel, innerlijke kracht en de spirituele wereld. Je verlangt naar de passie en opwinding die anderen ervaren in hun leven en werk.

Je voelt je uitgeput

Je hebt weinig energie en je bent altijd moe en uitgeput. Je energie voelt onbeschermd, beïnvloed van buitenaf en lijkt overal te zijn – behalve bij jou.

Je voelt je niet in controle

Je hebt het gevoel dat je geen controle hebt over je leven. Je voelt je vastzitten in je huidige realiteit, valt telkens weer terug in oude patronen en bevindt je steeds in dezelfde situatie.

Je voelt een innerlijke leegte

Je weet dat er meer is in het leven. Je zoekt naar diepere betekenis, spirituele begeleiding en een groter doel – maar je weet niet waar te beginnen.

Je voelt je diep van binnen onzeker

Zelfs als het aan de buitenkant niet zo lijkt en je misschien sterk en zelfverzekerd overkomt: je hebt diepe onzekerheid binnenin die aanwezig is in de meeste aspecten van je leven.

Je voelt je angstig.

Je kunt niet stoppen met piekeren, leeft in constante zorgen en angst, en je gedachten zijn negatieve, repetitieve cycli die je naar beneden trekken. Misschien ervaar je zelfs paniekaanvallen.

Daar is het Sjamanistisch Zielsverdiepingsprogramma voor bedoeld.

Echte resultaten die je kunt verwachten...

atmaan

Je bent volledig herverbonden met jezelf.

Je bent werkelijk verbonden met je innerlijke kind. Je bent voorbij zelfsaboterend gedrag en onbewuste valse overtuigingen die je ooit beperkten. Je weet wie je bent en wat je wilt. Eindelijk ben je gepassioneerd over je leven.

atmaan

Je hebt je angst sterk verminderd of helemaal overwonnen:

Je bent werkelijk verbonden met je innerlijke kind. Je bent voorbij zelfsaboterend gedrag en onbewuste valse overtuigingen die je ooit beperkten. Je weet wie je bent en wat je wilt. Eindelijk ben je gepassioneerd over je leven.

Je hebt de onderliggende oorzaken van je angst geheeld en geleerd omgaan met uitdagende situaties en emoties. Je voelt je eindelijk sterk en zelfverzekerd en je bent diep geworteld in jezelf. Je vertrouwt weer op jezelf.

Je hebt de onderliggende oorzaken van je angst geheeld en geleerd omgaan met uitdagende situaties en emoties. Je voelt je eindelijk sterk en zelfverzekerd en je bent diep geworteld in jezelf. Je vertrouwt weer op jezelf.

atmaan

Je straalt diepe en authentieke zelfverzekerdheid uit.

Je hebt een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfrespect ontwikkeld. Je bent op een authentieke en blijvende manier van jezelf gaan houden. Je bent moedig en staat voor je behoeften. Je straalt zoveel licht uit dat je hele aanwezigheid magnetisch is geworden.

atmaan

Je leeft een spiritueler en vervullend leven.

Je hebt een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfrespect ontwikkeld. Je bent op een authentieke en blijvende manier van jezelf gaan houden. Je bent moedig en staat voor je behoeften. Je straalt zoveel licht uit dat je hele aanwezigheid magnetisch is geworden.

Je hebt je spirituele gidsen gevonden en bent opnieuw verbonden met je innerlijke goddelijke wijsheid en spirituele begeleiding. Je hebt ervaren hoe diepe vervulling en ware gelukzaligheid voelen. Vandaag leef je een betekenisvoller en vervullend leven.

Dit is hoe het voelt om je leven met kracht te leiden.

Dit is hoe het voelt om sterk, zelfverzekerd en gezond te zijn.

Dit is de noodzakelijke basis om je meest succesvolle, authentieke en vervullende leven te leiden.

Dit is wat ik jou kan bieden.

Ben je er klaar voor?

Snelle impact. Echte resultaten. Blijvende transformatie.

Ontdek mijn bewezen sjamanistische benadering om uitzonderlijke resultaten en duurzame verandering te creëren. Gebaseerd op echte ervaringen, langdurige expertise en eeuwenoude wijsheid.

Mijn unieke coachingsaanpak en kenmerkende methodieken

Wat kun je verwachten:

atmaan tarot

Sjamanistische reizen in de Middenwereld

Sjamanistische reizen vormen HET centrale element van alle sjamanistische culturen. Wanneer je begint aan een sjamanistische reis, kun je toegang krijgen tot andere niveaus van realiteit door een staat van trance (een veranderde bewustzijnsstaat) te betreden. 

Aangezien dit een coachingsprogramma is voor beginners in sjamanistische methoden, zullen we alleen reizen in de Middenwereld.

Sjamanistisch ademwerk & drummen

Een van mijn meest diepgaande en krachtige tools: de combinatie van sjamanistisch ademwerk en drummen. Sjamanistisch ademwerk is een therapeutische ademhalingstechniek die een veilige en heilige ruimte biedt om emotioneel en fysiek trauma los te laten.

Elke ademwerk-reis wordt begeleid door de helende kracht van sjamanistisch drummen.

atmaan tarot
atmaan tarot

Sjamanistisch innerlijk kind

Sjamanistisch innerlijk kindwerk is krachtiger dan ander innerlijk kindwerk, omdat het sjamanistische concept anders is. We zullen rechtstreeks werken in je onderbewuste geest door middel van sjamanistische ademhaling en op het niveau van je ziel.

Vanuit sjamanistisch perspectief is het innerlijke kind je meest ware en authentieke expressie die al heel, compleet en genezen is. Daarom gaat het om herverbinding.

Krachtdieren en spirituele gidsen

Het concept van krachtdieren is een kerncomponent in het sjamanisme. Krachtdieren zijn zielsbegeleiders die ons begeleiden vanaf onze geboorte gedurende ons hele leven.

Ze zijn verbonden met ons in de kern van ons wezen en door met hen te werken, bieden ze begeleiding, heling, bescherming, kracht en wijsheid. We zullen werken met jouw krachtdieren, chakra-dieren, jouw boom- en elementale geesten en nog veel meer.

atmaan tarot

Onze coachingstructuur en -proces:

via Zoom & gsm
  • 12 weken 1-op-1 sjamanistisch coachingsprogramma
  • 2 sjamanistische sessies per week (30-45 minuten) via Zoom of gsm
  • Onbeperkte 24/6 ondersteuning via Whatsapp 
  • Individuele integratietaken en diepgaande huiswerkopdrachten
  • Levenslange toegang tot een gereedschapskist voor persoonlijke ontwikkeling, inclusief sjamanistische technieken en praktijken

BONUS: Welkomstpakket met alles wat je nodig hebt voor je sjamanistische reis en gratis toegang tot al mijn masterclasses en online cursussen die ik tijdens deze periode zal lanceren.

FAQ - frequently asked questions

De investering voor deze 12-weken durende sjamanistische coaching is 888€/maand, betalingsplannen zijn beschikbaar – vraag het me gewoon 🙂

Het Sjamanistisch Zielenpad is bedoeld voor ambitieuze vrouwen en mannen tussen de mid-20 en mid-50, die echt willen helen, groeien en uitbreiden in alle aspecten van hun leven. Die bereid zijn om zich te tonen, zich te committeren, het werk te doen en resultaten te zien.

Echter, omdat ik ontzettend gepassioneerd ben over wat ik doe, werk ik alleen met zielen die openstaan voor sjamanistische praktijken, die geloven in de magie van het leven en die zich bewust zijn van de DIVINE verbinding met alles wat er is. Ben jij dat?

Helemaal niet! Kom zoals je bent. Het maakt niet uit waar je je bevindt op je (spirituele) reis in het leven, ik zal je ontmoeten waar je bent en je begeleiden naar waar je naartoe moet gaan. Dit is een beginnersprogramma in sjamanisme.

Ik begrijp dat sommige concepten in sjamanisme in eerste instantie abstract kunnen lijken. Dat komt simpelweg omdat we zijn opgegroeid in een cultuur waarin oude kennis niet werd onderwezen: we zijn het contact met onze inheemse oorsprong verloren. In mijn werk bied ik een eigentijdse en gemakkelijk toegankelijke benadering van oude sjamanistische wijsheid, maar op een moderne manier. Mijn methoden zijn diepgaand, methodisch werk dat zeer praktisch is en al duizenden jaren en in verschillende culturen is getest en bewezen.

Als je iets unieks, bijzonders en anders wilt proberen en uit je comfortzone wilt stappen, dan is sjamanisme perfect voor jou.

Dit programma is gebaseerd op echt, traditioneel, inheems sjamanisme. Omdat er geen enkel geschreven verslag is, kan echt sjamanisme niet worden geleerd uit boeken, cursussen of Google. Historisch gezien wordt sjamanistische wijsheid mondeling overgedragen door oudsten en van generatie op generatie. Ik heb deze traditionele sjamanistische training 1-op-1 ontvangen van mijn sjamaan – en leer nog steeds van haar, aangezien sjamanisme een levenslang initiatieproces is.

Je zult worden gecoacht met de krachtigste en meest transformerende sjamanistische methoden van echte sjamanen en oudsten uit Noord-Amerika, Peru, Siberië, Australië en vele andere culturen die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Je kunt deze methoden je hele leven gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling en bewapend zijn met de kracht van sjamanisme!

Laten we beginnen met een gratis 30-minuten durende kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen! Dit helpt me om inzicht te krijgen in jouw uitdagingen en te bepalen hoe ik je het beste kan helpen.

Van daaruit creëer ik een op maat gemaakt programma voor jou, genaamd Het Sjamanistisch Zielsverdiepingsprogramma. Dit coachingstraject is geen vastomlijnde route, omdat ieders reis zeer uniek is. Daarom zal ik onderweg verschillende sjamanistische methoden gebruiken. Echter, mijn kenmerkende raamwerk (reizen, ademwerk, innerlijk kind, krachtdieren) zal de basis vormen.

atmaan

Ik ben Isabelle...

Ik sta voor je klaar als jouw gids voor diepgaande transformatie – op een heilige, sjamanistische en psychologische manier. Ik begrijp dat je vastberaden bent om je verleden te helen en je leven te veranderen. Samen zullen we jouw genezing ontsluiten, jouw pad ontdekken, jouw doel omarmen en al jouw gaven tot hun recht laten komen.

Laten we samen de fundering leggen voor een succesvol leven dat alleen jij kunt leiden – met de kracht van sjamanisme.