Arcana 1:1 Tarot Coaching

Deze 1 op 1 coaching doe ik vanuit mijn diepgaande kennis van de archetypische tarot, mijn Ayurvedische achtergrond, mijn passie voor het sjamanisme en astrologie.

Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding en boek nu een gratis intakegesprek.

Wat is Arcana 1:1 Tarot Coaching?

Ben je op zoek naar een unieke benadering om zowel persoonlijk als spiritueel te groeien? Met mijn kennis van archetypische tarot, Ayurvedische achtergrond en astrologische inzichten, bied ik je een holistische en transformerende coachingervaring.

Archetypische Tarot

is een krachtig hulpmiddel dat symbolische beelden gebruikt om diepgaande inzichten te bieden in je innerlijke wereld en levenspad. Deze kaarten helpen je om je innerlijke kracht te ontdekken en je doelen en wensen te realiseren.

 

Ayurveda

brengt balans en welzijn door inzicht te geven in je fysieke en mentale constitutie. Deze oude Indiase geneeskunde helpt je om in harmonie te leven met jezelf en je omgeving.

Astrologie

biedt inzicht in je persoonlijke blauwdruk en levensmissie. Door je astrologische kaart te analyseren, krijg je een helder beeld van je sterktes, uitdagingen en groeimogelijkheden.

In Arcana 1:1 Tarot Coaching combineer ik deze drie krachtige hulpmiddelen om je een diepgaand, persoonlijk en transformerend coachingtraject te bieden. We onderzoeken wie jij bent, wat je drijft en hoe je je doelen kunt bereiken. Samen creëren we een actieplan dat specifiek is afgestemd op jouw unieke behoeften en levenspad.

Ontdek hoe je met behulp van archetypische tarot, Ayurveda en astrologie je leven in balans kunt brengen en je ware potentieel kunt ontsluiten.

1:1 Tarot Coaching

 • 2 uur per maand persoonlijke begeleiding via Zoom (10 uur in totaal).
 • 1:1 tijd met mijn professionele begeleiding.
 • WhatsApp-ondersteuning op vaste momenten voor tussentijdse vragen gedurende 5 maanden.
 • Spirituele insteek: Een unieke combinatie van archetypische tarot, Ayurvedische inzichten en astrologische begeleiding, afgestemd op jouw behoeften.

Wat is inbegrepen in Arcana 1:1 Tarot Coaching?

 • 10 uur live coaching via Zoom (2 uur per maand gedurende 5 maanden).
 • WhatsApp-ondersteuning op vaste momenten gedurende 5 maanden.
 • Analyse van je tarotkaarten, afgestemd op je persoonlijke leervraag, gecombineerd met Ayurvedische inzichten en astrologische begeleiding.
 • Inzetten van andere spirituele tools zoals meditatie, visualisatie en sjamanistische technieken, afhankelijk van wat jij in het moment nodig hebt.
 • Mijn intuïtie en spirituele begeleiding, waarbij ik mijn diepgaande kennis van archetypische tarot, Ayurveda en astrologie inzet om jou te ondersteunen.
 • Individuele begeleiding en ondersteuning om je te helpen je unieke pad te ontdekken en te bewandelen.
 • Toegang tot een schat aan spirituele kennis en praktische ervaring, gericht op jouw persoonlijke en professionele groei.

Prijs:

€444 per maand voor 5 maanden (€2220 in totaal), altijd op factuur.

Over mij

Ik ben Isabelle, een ervaren zielscoach met een diepe passie voor het begeleiden van mensen op hun spirituele reis. Mijn achtergrond in archetypische tarot, Ayurveda en astrologie stelt me in staat om een unieke en holistische benadering te bieden in mijn coaching. Door de jaren heen heb ik talloze cliënten geholpen om verbinding te maken met hun innerlijke wijsheid, patronen te doorbreken en hun ware potentieel te realiseren. Mijn aanpak is intuïtief, diepgaand en afgestemd op de individuele behoeften van elke cliënt, waarbij ik put uit mijn brede kennis en levenservaring om hen te begeleiden naar een vervuld en gebalanceerd leven. Ik geloof sterk in de kracht van onvoorwaardelijke liefde en de connectie met onze ziel, wat essentieel is om echt in contact te staan met ons gevoel.

Mijn Zielsmissie

Mijn zielsmissie is om anderen te helpen hun innerlijke licht te ontdekken en te laten stralen. Onvoorwaardelijke liefde en de diepe connectie met onze ziel staan centraal in mijn werk. Ik geloof dat veel mensen niet meer in contact leven met hun gevoel, terwijl dit juist zo belangrijk is voor een vervuld leven. Ik ben een grote voorstander van bewust leven, eenvoud en een langzamer tempo, waarbij we in verbinding staan met onszelf en onze omgeving.

Door middel van mijn coaching gebruik ik de kracht van archetypische tarot, Ayurvedische wijsheid en astrologische inzichten om je te helpen diepere lagen van jezelf te verkennen, obstakels te overwinnen en je leven in lijn te brengen met je hoogste waarheid. Mijn doel is om je te inspireren, te bekrachtigen en te begeleiden naar een leven vol vervulling, balans en spirituele groei. Samen werken we aan een leven waarin je volledig in contact staat met je gevoel en je ware essentie.

Veelgestelde vragen

 Arcana 1:1 Tarot Coaching is een vijf maanden durend traject waarbij ik, Isabelle, je begeleid op een diepgaande spirituele en persoonlijke reis. We maken gebruik van archetypische tarot, Ayurveda en astrologische inzichten om jouw unieke levenspad te verkennen en te ondersteunen

Elke maand heb je twee uur persoonlijke begeleiding via Zoom. Daarnaast bied ik WhatsApp-ondersteuning op vaste momenten voor tussentijdse vragen. We gebruiken tarotkaarten, meditatie, visualisatie en sjamanistische technieken afgestemd op jouw behoeften.

 

 Het traject kost €444 per maand gedurende 5 maanden, wat neerkomt op een totaalbedrag van €2220. Dit wordt altijd op factuur gezet.

Tijdens het intakegesprek van 30 minuten (via Zoom) luister ik naar jouw doelen en verwachtingen. Samen beslissen we of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden. Het intakegesprek is gratis.

 • 10 uur live coaching via Zoom (2 uur per maand gedurende 5 maanden).
 • WhatsApp-ondersteuning op vaste momenten.
 • Analyse van je tarotkaarten, afgestemd op je persoonlijke leervraag, gecombineerd met Ayurvedische inzichten en astrologische begeleiding.
 • Gebruik van andere spirituele tools zoals meditatie, visualisatie en sjamanistische technieken.
 • Mijn intuïtie en spirituele begeleiding.
 • Individuele begeleiding en ondersteuning om je unieke pad te ontdekken en te bewandelen.
 • Toegang tot een schat aan spirituele kennis en praktische ervaring, gericht op jouw persoonlijke en professionele groei.

Nee, dit traject biedt geen eenvoudige tarotkaartlezing. Het is een diepgaand coachingtraject dat gebruik maakt van tarotkaarten, Ayurveda en astrologie om je te ondersteunen op jouw unieke levenspad.

 Boek je intakegesprek via de knop de pagina en stuur een e-mail naar Isabelle@atmaan.be