Sjamanistische Reiki

Solve old trauma and reclaim your power

In onze sessies combineren we de helende energie van zowel Reiki als Sjamanistische Healing.

Dit betekent dat je niet alleen profiteert van de ontspannende en helende werking van Reiki, maar ook van de diepgaande transformatieve kracht van het sjamanisme. Samen vormen ze een harmonieuze en krachtige combinatie die jouw welzijn op meerdere niveaus ondersteunt.

Dit kan een Sjamanistische Reiki sessie op afstand voor jou betekenen

Diepe ontspanning en heling: De helende energie van Reiki werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het helpt je te ontspannen, stress los te laten en je energie in balans te brengen. Sjamanistische Healing voegt daar nog een diepere laag van transformatie en heling aan toe, waarbij oude patronen en blokkades worden aangepakt.


Precies wat je nodig hebt: Tijdens de sessie wordt de energie afgestemd op jouw unieke behoeften. Het universum weet precies welke heling en ondersteuning jij op dit moment nodig hebt. Je ontvangt daarom precies wat je nodig hebt, of het nu gaat om fysieke genezing, emotioneel evenwicht, helderheid of spirituele groei.


Richting en sturing: De gecombineerde kracht van Reiki en Sjamanistische Healing kan je helpen om meer richting en sturing te krijgen in je leven. Het opent de deur naar diepere inzichten, intuïtie en verbinding met je hogere zelf. Dit kan je helpen om keuzes te maken die in lijn zijn met jouw ware essentie en levensdoel.


Herstel van zelfhelend vermogen: Reiki en Sjamanistische Healing stimuleren het zelfhelend vermogen van je lichaam, geest en ziel. Ze ondersteunen het natuurlijke genezingsproces en helpen je om in een staat van harmonie en welzijn te komen. Dit kan leiden tot fysieke genezing, emotionele balans en spirituele groei.

Contact met jouw spirituele lichaam: Tijdens de sessie kom je in contact met jouw spirituele lichaam, de diepere essentie van wie je werkelijk bent. Dit gaat verder dan het fysieke en brengt je in verbinding met de wijsheid en kracht van je ziel. Het kan een gevoel van expansie, verbondenheid en innerlijke vrede teweegbrengen.

Vrij stromende energie: Soms kunnen blokkades en stagnaties de vrije stroom van energie in ons systeem belemmeren. Reiki en Sjamanistische Healing werken samen om eventuele blokkades op te heffen, waardoor de levensenergie weer vrij kan stromen. Dit kan een diepgaand gevoel van welzijn, vitaliteit en harmonie creëren.

Het sjamanisme is een prachtige en krachtige geneeswijze die op vele manieren kan bijdragen aan jouw welzijn.

Het is een eeuwenoude traditie die nog steeds wereldwijd wordt beoefend en die diepgaande heling en transformatie kan brengen.

Ontdek de buitengewone resultaten die mogelijk zijn met een sjamanistische genezingssessie:

  • Activeer de zelfgenezende krachten van je lichaam
  • Breng je energiesysteem in balans
  • Overwin angstaanvallen en voel je veilig in je vel
  • Zet de grondsteen voor een bevredigende relatie
  • Voel hoe het gewicht van je schouders valt
  • Ontwikkel zelfvertrouwen en eigenliefde

Hoe een Sjamanistische Reiki Sessie eruit ziet

Tijdens een Sjamanistische Reiki Sessie bied ik een unieke en diepgaande ervaring die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Hoewel elke sessie anders is, volgt het een vaste basisstructuur om optimale heling en transformatie te faciliteren.

De sessie begint met het openen van een heilige ruimte waarin ik me verbind met de helende krachten van alle richtingen, moeder aarde, vader zon en mijn afstamming van genezers en medicijnvrouwen. Dit creëert een veilige en krachtige energetische omgeving.

Vervolgens breid ik mijn 8e Chakra uit rondom mezelf en jou als cliënt, waardoor er een helende ruimte buiten de tijd ontstaat. Deze ruimte biedt de mogelijkheid voor diepgaande transformatie en heling op verschillende niveaus.

Daarna start ik met de reiki, waarbij ik gebruik maak van universele levensenergie om balans en harmonie te herstellen. Ik focus op het verwijderen van schadelijke energie, het ophalen van delen van de ziel die mogelijk zijn achtergebleven door trauma en het balanceren van de chakra’s. Dit helpt bij het resetten van je vecht-of-vluchtmodus en brengt je direct in een staat van rust en ontspanning.

 

Tijdens de sessie werk ik ook aan het opruimen van blokkades en beperkende indrukken in je energieveld. Dit bevordert de vrije stroom van energie, zodat je jezelf kunt openstellen voor nieuwe mogelijkheden en groei.

Na afloop sluit ik mijn 8e Chakra en de Heilige Ruimte, en gaan we in gesprek over de transformatie die je hebt ervaren. Ik bied praktische tips of opdrachten die je kunt gebruiken om de helende effecten van de sessie verder te integreren in je dagelijks leven.

Een Sjamanistische Reiki Sessie is een diepgaande en helende ervaring die je ondersteunt op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Ontdek de kracht van deze combinatie van sjamanistische en reiki healing en ervaar de transformatie die mogelijk is.

Wat kun je verwachten na een Atmanistische Reiki sessie

Na een Atmanistische Reiki Sessie kun je verschillende positieve veranderingen en effecten ervaren. Hier zijn enkele dingen die je kunt verwachten:

  1. Lichter en meer jezelf voelen
  2. Versterkte verbinding met Moeder Aarde en levende wezens
  3. Diepe verschuivingen in persoonlijk en professioneel leven 

Het exacte resultaat van een Sjamanistische Reiki Sessie kan variëren, omdat het afgestemd is op jouw unieke behoeften en proces. Het is belangrijk om open te staan voor de ervaring en jezelf de ruimte te geven om de helende energie te integreren. Wees bereid om te observeren en bewust te zijn van eventuele veranderingen die zich na de sessie manifesteren.

Ervaar zelf de kracht en voordelen van een Sjamanistische Reiki Sessie. Boek nu jouw sessie en geef jezelf de kans om diepe heling en persoonlijke transformatie te ervaren.

IT'S TIME TO HEAL

Sjamanistische Reiki Sessie

Stap in jouw genezingsreis en ontdek jouw innerlijke kracht!

Boek nu een betoverende Healing sessie van 60 minuten en geef jezelf de ultieme ervaring van heling, transformatie en innerlijke groei.

50€

Sjamanistisch Reiki Traject

Stap in een reis van diepgaande genezing en transformatie met ons exclusieve transformatie traject.

Met dit speciale aanbod kun je profiteren van 4 krachtige sessies van elk 60 minuten, die je kunt plannen binnen een periode van 5 maanden.

185€ (Besparing: 15€)

Wij bieden geen genezende behandelingen aan om medische of therapeutische problemen op te lossen. Deze zijn gereserveerd voor psychotherapeuten en artsen. Wij bieden sjamanistisch energiewerk dat gericht is op het harmoniseren van het energieveld van het lichaam. Wij stellen geen diagnoses en doen geen genezingsbeloften. Een sjamanistische sessie met Isabelle is daarom geen vervanging voor een bezoek aan de dokter.