Tarot

Ontdek de wijsheid van tarot en vind de antwoorden die je zoekt!

Jouw Reis naar Diepgaande Zelfontdekking!

tarot atmaan

Ik ben Isabelle, jouw gids op deze boeiende reis naar de diepste lagen van zelfontdekking met behulp van de Archetypische Tarot. Hier draait alles om jou, jouw vragen en jouw verlangens. 

Als ervaren tarotlezeres combineer ik dieptepsychologie en mystieke tradities om je terug te leiden naar het centrale punt, naar het archetype van het Zelf zoals Carl Jung het noemde. Dit is geen  toekomstvoorspelling, maar een diepgaande ervaring die je helpt jezelf beter te begrijpen en je bewustzijn te vergroten.

Waarom zou je kiezen voor een Archetypische Tarot ?

Stel je voor dat je een venster opent naar de symbolische taal van de tarot, een taal die rechtstreeks tot de verbeelding spreekt en het onbewuste aanspreekt. Geen standaard readings, maar een persoonlijke ontdekkingsreis waarbij we samen de deuren openen naar nieuwe perspectieven en diepere lagen van begrip.

Wat mag je verwachten:

  • 60 minuten puur voor jou: Alles gebeurt via WhatsApp, precies op jouw tempo. Tekst, spraak, of zelfs foto’s.

  • Jouw thema’s en vragen: Hier draait het om wat jij wilt verkennen en begrijpen. Jij bent de regisseur van deze sessie.

  • Intuïtieve én wetenschappelijk bewezen benadering: Laat je verrassen door een combinatie van intuïtie en bewezen psychologische inzichten.

  • Tarot, orakel- en inzichtkaarten: Symbolen die als wegwijzers fungeren op jouw pad van zelfontdekking.

  • Concrete handvatten: Praktische tips en technieken om je gedachten, gevoelens, en acties meer in lijn te brengen met jouw diepste waarden en wensen.

Laat ons samen een nieuw hoofdstuk openen in het boek van jouw leven.  Archetypische Tarot is niet zomaar een reading; het is een intieme ontmoeting met jezelf. Durf je de uitnodiging aan te nemen? Je zult versteld staan van de schatten die we samen zullen ontdekken. 🌟

De readings worden via voice messages en foto’s gegeven op WhatsApp.