Tarot

Ontdek de wijsheid van tarot en vind de antwoorden die je zoekt!

Waarom kiezen voor een archetypische tarotreading?

tarot atmaan
  • Voel je je onzeker over je levenspad?
  • Lijkt het alsof je vastzit in een eindeloze woestijn van twijfel?
  • Ben je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke richting je op moet?

Geen zorgen, je hoeft dit niet alleen te doorlopen. Er is een weg vooruit.

Als ervaren tarotlezeres combineer ik dieptepsychologie en mystieke tradities om je terug te leiden naar het centrale punt, naar het archetype van het Zelf zoals Carl Jung het noemde. Dit is geen  toekomstvoorspelling, maar een diepgaande ervaring die je helpt jezelf beter te begrijpen en je bewustzijn te vergroten.

Waarom zou je kiezen voor een Archetypische Tarot Reading bij mij?

Omdat het meer is dan alleen een voorspelling. Het is een krachtig hulpmiddel om helderheid te krijgen, begeleiding te ontvangen en je levenspad te verhelderen. In mijn heilige ruimte word je liefdevol vastgehouden en ondersteund, terwijl je onbewuste realiteiten zich weerspiegelen in de kaarten.

Als ervaren tarotlezeres creëer ik een veilige omgeving waarin je jezelf kunt ontdekken en groeien. Mijn readings gaan verder dan de oppervlakte en nodigen je uit om dieper in jezelf te duiken, zodat je inzicht kunt krijgen in jezelf en je leven op een dieper niveau.

Dus, als je op zoek bent naar meer dan alleen een voorspelling, maar een transformerende ervaring die je helpt om jezelf beter te begrijpen en je bewustzijn te vergroten, kies dan voor een Archetypische Tarot Reading bij mij. Laat mij je begeleiden op jouw unieke pad van zelfontdekking en persoonlijke groei. 

Wat te verwachten van een Archetypische Tarot Sessie...

  1. De kaarten worden niet gebruikt om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen, maar om inzicht te krijgen in de archetypen, complexen, emotionele patronen en verborgen waarheden over wie jij bent.

  2. In plaats van snel een “antwoord” te geven dat vaak gehaast of onbevredigend voelt, is het doel om tot de kern van de vraag zelf te komen, waarbij de geheime oplossing wordt onthuld die er al in besloten ligt.

  3. De sessie is een veilige ruimte, waarin je je vrij kunt bewegen door de chaos van het leven met nieuwsgierigheid, mededogen en de ervaring van volledig vastgehouden en gezien te worden.

  4. Jij bepaalt hoe diep je wilt gaan. De “Wijsheid van de ziel” reading biedt de ruimte om echt in te duiken in het moment van jouw levende mythe en duidelijkheid te bieden over jouw 3 belangrijkste vragen.“Atmaan’s tarotkompas” reading is ideaal voor een “check-in” en reflectie op één specifieke situatie/vraag.

Met een dieptepsychologische benadering ontdekken we samen hoe de kaarten jou kunnen helpen. Ze zijn als krachtige gereedschappen om je eigen waarheden te onthullen, om de diepgaande archetypische patronen en complexen in jezelf te begrijpen en ze in balans te brengen. Het is een avontuurlijke reis van zelfontdekking en empowerment die je helpt om meer inzicht te krijgen in jezelf en je leven.Ik gebruik de kaarten als tool om je een frisse kijk en een nieuw perspectief te bieden.

De readings worden via voice messages en foto’s gegeven, hier op Instagram of WhatsApp.